Startpagina

uit Sint-Niklaas

Retouchken

Sinds jaar en dag uw specialist in verstelwerk

retouchken gordijnen
poef leder
over mezelf

Begeesterd door mode

Of u nu de rits van uw jas wil laten herstellen of uw broek wil laten inzomen, het Retouchken uit Sint-Niklaas helpt u graag verder. Zaakvoerster Eva De Maeyer richtte haar firma in 2005 op, nadat ze een opleiding ‘Mode & maatkleding dames’ volgde en stage liep in een retoucheerbedrijf. Haar passie voor mode en kledij wordt onmiskenbaar duidelijk in haar verstelwerk.

Sinds november 2016 is Eva trouwens ook eigenares van De Maeyer Ceremoniekostuums. Ze nam het familiebedrijf Ceremoniekleding De Prijcker over en bouwde het verder uit tot een succesvolle zaak die zwarte, grijze en blauwe (kinder)kostuums verhuurt voor eender welke gelegenheid

knopen 1 e1644328410263

Onze diensten

Bij elke opdracht streven wij naar perfectie. Bekijk hieronder waarmee wij u zoal kunnen helpen.

Verstelwerk

Ons takenpakket varieert van broekspijpen aanpassen en mouwen inkorten tot ritsen stikken en tailles vernauwen.

Raamdecoratie

Gaat u voor klassieke gordijnen, Japanse panelen of rolgordijnen? Wij hebben dé geschikte raamdecoratie in huis!

Interieur

Uw zetels, stoelen en kussens krijgen gegarandeerd een frisse uitstraling dankzij onze kwalitatieve stoffen bekleding.

Raamdecoratie op maat

Naast traditioneel verstelwerk zoals ritsen vervangen of knopen aannaaien, kan u bij het Retouchken terecht voor raamdecoratie op maat. In ons gamma zitten onder meer vouwgordijnen en Japanse panelen.

In een straal van 30 à 35 kilometer rond Sint-Niklaas komen we bij u langs om de nodige opmetingen te doen en nadien de gordijnen op te hangen.

Uw kleding laten verstellen?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Meubels in ere hersteld

Tot slot zijn we helemaal thuis in meubels (her)stofferen. Zo bekleden we bijvoorbeeld zetels, stoelen, kussens en zelfs kinderwiegjes. We gebruiken daarvoor uitsluitend hoogwaardige stoffen en behandelen uw meubilair met het nodige respect. Benieuwd naar enkele van onze verwezenlijkingen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Facebookpagina!